define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Politica de confidențialitate a operatorului COPYDEPO SRL – Cupe și Premii

Politica de confidențialitate a operatorului COPYDEPO SRL

COPYDEPO SRL prelucrează datele Dumneavoastră personale atunci când ne contactați, utilizați unul dintre serviciile noastre, sunteți clienții, partenerii sau angajații noștri.

CINE SUNTEM și CUM NE PUTEȚI CONTACTA ?

Suntem COPYDEPO SRL cu sediul social în TÎRGU MUREȘ, Str. Revoluției, nr.4, ap.2, Mureș, România

Mobil: 0740598228

sau ne puteți contacta prin: e-mail: copydepo@yahoo.com, poștă: la adresa TÎRGU MUREȘ, Str. Revoluției, nr.4, ap.2, Mureș, România

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A SITE-ULUI NOSTRU

La vizitarea acestei pagini web, COPYDEPO SRL colectează datele DVS. Personale. Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Atunci când vizitatorii lasă comentarii pe site vom colecta datele prezentate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și agentul de browser pe care-l utilizează pentru a ajuta la detectarea spam-ului.

Un șir anonimizat creat din adresa de e-mail (numit, de asemenea, un hash) poate fi furnizat la serviciul Gravatar pentru a vedea dacă-l utilizați.

Politica de confidențialitate Serviciul Gravatar este disponibilă aici:

https://automattic.com/privacy/.

După aprobarea comentariului, imaginea de profil este vizibilă pentru public, în contextul comentariului.

Media

Dacă încărcați imagini pe site-ul nostru, ar trebui să evitați încărcarea imaginilor cu date de localizare integrate (EXIF GPS) incluse. Vizitatorii site-ului pot descărca și extrage orice date de locație din imaginile de pe site-ul web.

Formulare de contact, Cookie-uri

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru puteți opta pentru salvarea numelui, adresei de e-mail și site-ului în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât nu trebuie să completați din nou detaliile când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri se vor păstra timp de un an.

Dacă aveți un cont și vă conectați la acest site, vom stabili un cookie temporar pentru a determina dacă browserul Dvs. acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date cu caracter personal și este eliminat atunci când închideți browser-ul.

Când vă conectați, de asemenea, vom configura mai multe cookie-uri pentru a salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de Login se vor păstra două zile și pentru opțiuni de ecran un an. Dacă selectați „Ține-mă minte“, datele de Login se vor păstra timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați de la contul Dvs., cookie-urile de Login vor fi eliminate.

Dacă modificați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest cookie nu include date cu caracter personal ci pur și simplu indică ID-ul articolului pe care tocmai l-ați editat. Acesta expiră după o zi.

Conținutul preluat de la alte site-uri

Articolele de pe acest site pot include conținut preluat (de exemplu, video, imagini, articole, etc.). Conținutul preluat de la alte site-uri se comportă în același mod exact ca și în cazul în care vizitatorul a vizitat site-ul de pe care a fost preluat. Aceste site-uri pot colecta date despre dvs., utiliza cookie-uri, pot încorpora suplimentar cookie-uri de urmărire terță parte și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii cu conținutul încorporat, dacă aveți un cont și sunteți conectat la acel site.

Analitice

Cu cine împărțim datele Dvs.?

Cât timp vom păstra datele dvs. ?

Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate pe termen nelimitat. Acest lucru este astfel pentru ca să putem recunoaște și aproba orice follow-up la comentarii în mod automat în loc de a le deține la coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă este cazul), vom stoca, de asemenea, informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția numelui de utilizator). Administratorii site-ului pot, de asemenea, vedea și edita informațiile respective.

Ce drepturi aveți asupra datelor?

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii , puteți solicita să primiți un fișier exportat al datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv orice date pe care le-ați furnizat la noi. Puteți solicita, de asemenea, să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre Dvs. Aceasta nu include datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spam-ului.

SCOPUL ȘI TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRĂRII DATELOR DVS.PERSONALE

Scopul prelucrării datelor Dvs. personale este derularea activității specifice a COPYDEPO SRL în domeniul specific de activitate și menținerea unui nivel calitativ ridicat în relația cu clienții și partenerii.

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal.

Temeiul legal, pe care ne bazăm pentru a procesa datele Dvs. personale este conform GDPR – Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, articolul 6 alineatul (1), literele:

  1. persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. De exemplu consimțământul pentru realizarea de oferte comerciale. Consimțământul poate fi retras în orice moment;
  2. prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract. De exemplu, pentru a încheia și derula un contract folosim datele Dvs.de contact cum ar fi numele, adresa de email sau numărul de telefon;
  3. prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului. De exemplu, cerințe contabile și fiscale sau de arhivare;
  1. prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță, de exemplu, paza, protecția și prevenirea fraudelor sau îmbunătățirea serviciilor noastre;

CUM OBȚINEM DATELE DVS. PERSONALE ȘI CE DATE PRELUCRĂM ?

Cele mai multe dintre informațiile personale pe care le prelucrăm sunt oferite direct de Dvs.

pentru unul din următoarele motive:

  • Aveți sau intenționați să încheiați un contract cu firma noastră;
  • Ați solicitat angajarea în firma noastră;
  • Reprezentați organizația sau firma Dvs.;
  • Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu diverse servicii;
  • Doriți să beneficiați de serviciile firmei noastre;

Tipurile de date personale pe care le prelucrăm:

  • Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul Dvs. de telefon fix și/sau mobil, data nașterii, adresa de e-mail, adresa de livrare: beneficiar, cod poștal, județ, localitate, țară;
  • Informații privind contul Dvs. bancar și alte informații bancare (de exemplu, va trebui să ne dați aceste informații atunci când achiziționați produse si Servicii de la noi. Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei plăți ori de câte ori faceți o achiziție)

CUM UTILIZĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL ?

Vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor noastre

  • Pentru prelucrarea comenzilor plasate, precum și pentru a vă ține la curent cu evoluția comenzii Dvs.;
  • Pentru a vă furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse în contractul cu Dvs., precum și mesaje privind modificări ale produselor sau serviciilor.

Facturare și relații cu clienții

  • Pentru a vă factura produsele și serviciile achiziționate;
  • Pentru a vă contacta în cazul în care plata nu a fost efectuata la timp sau în termenul stabilit;
  • Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre.

Mesaje privind serviciile

Vă vom contacta pentru a vă furniza informații la zi în legătură cu serviciile noastre, de exemplu, în legătură cu modificările termenilor și condițiilor noastre sau produse noi, modificări de prețuri etc.

Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim Îmbunătățiri și inovații privind serviciile noastre

Marketing și individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

În calitate de client al nostru, dacă v-ați dat consimțământul, vă vom ține la curent în general cu privire la noile produse și servicii, vă vom trimite buletine informative sau vă vom informa cu privire la oferte;

Vă vom contacta prin poștă, online sau telefonic. Vă vom putea contacta prin intermediul partenerilor noștri, însă doar in cazul in care aceștia vor fi autorizați să prelucreze datele Dvs. personale numai în numele COPYDEPO SRL și în conformitate cu politicile noastre.

Publicitate online

Pentru a vă transmite o publicitate relevantă pentru Dvs., veți vedea, de asemenea, publicitatea efectuată de noi pe site.

Verificări ale situației financiare și bonității

Vom putea realiza o verificare a situației Dvs. financiare atunci când solicitați încheierea unui contract cu noi pentru orice produse sau servicii. Vă vom solicita detalii financiare și personale, ca de exemplu adresa Dvs. curentă, sau vom verifica datele Dvs. din surse oficiale sau deschise de informare.

De asemenea, vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în scopul verificării identității, pentru a ne asigura asupra conformității cu compania achizitoare.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

  • Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri;

De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile Dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorități. Datele Dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile Dvs. către acea organizație. În cazul în care se va produce un astfel de eveniment, vom solicita entității noi care face obiectul unei fuziuni să respecte această politică de confidențialitate cu privire la datele Dvs. cu caracter personal. Dacă datele Dvs. cu caracter personal sunt colectate, utilizate, distribuite sau stocate în alt scop, care nu este menționat în această politică de confidențialitate, veți fi informat în prealabil cu privire la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal în aceste scopuri noi.

Terțele părți cu care lucrăm

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru (de exemplu transport sau curierat), iar aceștia pot avea acces la datele Dvs. cu caracter personal, noi îi autorizăm să utilizeze datele Dvs. cu caracter personal strict în legătură cu prestarea serviciilor lor.

Pentru angajare sau demersuri de angajare în COPYDEPO SRL

Vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în scopul verificării identității, CV-ului, realizării obligațiilor legale privind angajare: contractul de muncă, fișa postului, înregistrările în REVISAL, serviciile SSM, serviciile medicale sau îndemnizațiile și drepturile bănești.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE ȘI TERMENUL DE PĂSTRARE A DATELOR

Păstrăm datele Dvs. personale atât timp cât ni se cere prin lege, pe perioada existenței unui contract între Dvs. și COPYDEPO SRL, plus o perioadă de trei ani de la încetarea acestuia (necesar apărării în instanță dacă este cazul). Datele video sau GPS tracking colectate de companie în cadrul activităților specifice ale angajaților sunt păstrate maxim 30 de zile.

Suntem permanent preocupați pentru protecția datelor Dvs. cu caracter personal prin aplicarea de măsuri tehnice și organizatorice de securitate, pentru a minimiza riscurile asociate pierderii, utilizării abuzive, accesului neautorizat, divulgării neautorizate, modificării sau distrugerii.

Angajații noștri sunt instruiți adecvat și am stabilit clauze contractuale specifice în domeniul protecției datelor cu partenerii noștri. Menționăm că unele comunicări prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările Dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

DESTINATARI AI DATELOR DVS. PERSONALE

Avem contracte în vigoare cu prestatori de servicii, procesatori de date care nu vor împărtăși informațiile Dvs. personale cu nici o altă entitate.

Ei vor menține în siguranță și vor păstra datele personale pentru perioada stabilită conform obligațiilor contractuale reglementate de GDPR.

În anumite circumstanțe, suntem obligați din punct de vedere legal să împărtășim informații cu terți. De exemplu, în baza unui ordin judecătoresc sau în cazul în care cooperăm cu alte autorități abilitate legal în tratarea reclamațiilor sau investigațiilor.

De asemenea, am putea comunica informații cu alte organisme de reglementare pentru a-și îndeplini obiectivele. În orice situație, ne vom asigura că avem o bază legală pentru transmiterea datelor personale și vom documenta decizia noastră.

TRANSFERĂM DATELE DVS. ÎN ALTĂ ȚARĂ ?

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania. Dacă COPYDEPO SRL transmite informațiile Dvs. către o țară din afara Spațiului Economic European (SEE), ne vom asigura că informațiile Dvs. sunt protejate corespunzător. Ne vom asigura întotdeauna că există un contract legal corespunzător care acoperă transferul de date, în conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeană. În plus, dacă se consideră că țara nu are legi echivalente cu standardele UE de protecție a datelor, atunci vom cere terței părți să încheie un contract legal care să reflecte aceste standarde.

DREPTURILE DVS. PRIVIND DATELE PERSONALE

Drepturile de care persoanele fizice, clienți sau angajați, beneficiază conform GDPR sunt:

Dreptul de a fi informat cu privire la datele Dvs. personale este un drept esențial al persoanelor și se aplică încă de la primele relații pe care le aveți cu COPYDEPO SRL, inclusiv când vizitați site-ul nostru.

Dreptul de acces la datele personale

Aveți dreptul să ne cereți :

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informații despre datele Dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele Dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Există câteva excepții, ceea ce înseamnă că este posibil să nu primiți întotdeauna toate informațiile pe care le prelucrăm, de exemplu dacă solicitarea Dvs. ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane.

Dreptul la rectificare a datelor

Aveți dreptul să ne cereți să rectificăm informațiile personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să completăm informațiile pe care le considerați incomplete. Acest drept se aplică întotdeauna.

Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată, pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora;
  • datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar Dvs. aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță;
  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele Dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • avem consimțământul Dvs.;
  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță;

Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ne cereți să ștergem datele Dvs. personale în anumite circumstanțe.

Dreptul de a vă opune prelucrării

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile Dvs. fundamentale prevalează față de acest interes. De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor Dvs. în scop de marketing, fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Dreptul la portabilitatea datelor

Acest drept se aplică numai informațiilor pe care ni le-ați furnizat personal. Aveți dreptul să cereți să transferăm informațiile pe care ni le-ați dat la o altă organizație. Dreptul este valabil numai dacă prelucrăm datele pe baza consimțământului Dumneavoastră sau în baza unui contract și prelucrarea se face automatizat.

Dreptul de a vă opune unui proces decizional automatizat sau creării de profiluri. Când COPYDEPO SRL face asemenea prelucrări de date personale vă va informa pentru a vă putea exercita acest drept.

Dacă doriți să faceți o solicitare referitoare la drepturile Dvs. ne puteți contacta la adresa:

Tîrgu Mureș, Str. Revoluției, nr.4, ap.2, jud. Mureș, România email: copydepo@yahoo.com, tel. 0740598228

Nu vi se cere să plătiți niciun fel de taxă pentru exercitarea drepturilor Dvs.

Termenul de răspuns la solicitarea Dvs. este o lună.

Dreptul de o face o plângere

Dacă sunteți nemulțumit de modul cum am soluționat solicitarea Dvs., puteți face o plângere cu privire la modul în care prelucrăm informațiile personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP, datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

ACTUALIZĂRI

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic pentru a ne asigura că este corectă și exactă. Ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru și vă vom anunța.

Data ultimei actualizări: martie 2019

TÎRGU MUREȘ, Str. Revoluției, nr.4, ap.2, Mureș, Romania; Mobil: 0740598228

www.copyshopms.ro

www.cupesipremii.ro

copydepo@yahoo.com

Paste your AdWords Remarketing code here